martes, 8 de junio de 2010

FC BARCELONA SORLI-DISCAU: UNA TEMPORADA PER ENMARCAR

El FC Barcelona Sorli-Discau ha realitzat una temporada perfecte. No sol han conseguit ser campions de la OK Lliga i de la Copa d’Europa, sino que també s’ha reivindicat com el millor equip del món. Només se li va resistir una copa, la Copa del rei, que va perdre a les semifinals per el Roncato Patí Vic, que va acabar guanyant contra el CP Vilanova.

L’equip de Ferran Pujalte ha fet una temporada molt regular i sense baixar el nivell de joc. A la OK Lliga, ha seguit una temporada ejemplar, on ha quedat líder indiscutible amb una gran ventatge respecte el Roncato Patí Vic, amb una diferencia de 6 punts. Pujalte ha sapigut extreure el màxim nivell de joc individual i colectiu; i el màxim rendiment dels jugadors, que han seguit l’estil de joc que van assolir amb l’antic entrenador, en Quim Paüls.

La Copa d’Europa ha estat bastant més difícil que la OK Lliga. La final la va guanya contra el Roncato Patí Vic, el que els havia eliminat de la Copa del Rei. En aquest partit van tenir un paper molt destacat Carlitos López i Jordi Adhroer, ja que van aportar frescura i ràpidesa al joc cap al final de la primera part, Adhroer va conseguir el primer gol i David Paéz el segon. A la segona part van destacar Sergi Panadero i Reinaldo García, que van aconseguir arrodonir el resultat a un 4-0. al final del partit, l’ex jugador blaugrana Miquel Masoliver va fer el gol de l’honor per l’equip gironí.

Cal destacar la perfecte temporada dels dos porters, Aitor Egurrola i Octavi Tarrés, que han estat a un nivell de forma excepcional, ha estat una intensa lluita per la titularitat, però l’internacional Aitor Egurrola ha estat excepcional i ha estat titular.

Plantilla 2009/10
















Alberto Borregan: 'Beto' destaca allà on juga per la seva gran qualitat i pel talent defensiu, sent un dels millors davanters de l'actualitat. Té una tècnica molt depurada i si fa falta pot portar el pes de l'equip i convertir-se en el seu líder, encara que també sap jugar en equip i sacrificar-se en benefici del bloc. La seva fortalesa psicològica i intel·ligència a l'hora de jugar són també algunes de les seves característiques. Els seus canvis de ritme i el domini de l'stick són els d'un autèntic malabarista. Mou la pilota com vol i porta de cap totes les defenses rivals.

Carlos López: Carlos López destaca principalment pel seu esperit de lluita i el seu olfacte golejador. Tot i aquest caràcter ofensiu, també és un gran defensor, difícilment superable. És un davanter molt hàbil capaç d'inventar-se grans jugades i combinacions en pocs segons. La seva gran arma és la seva fortalesa i la seva ambició: mai dóna una bola per perduda.

Lluís Teixidó: Jugador intel·ligent, esquerrà, gran patinador i gran passador. El seu joc es basa quasi sempre en la seva generositat a l’hora de fer jugar a la resta de l’equip. Aquestes característiques, molt preuades en un esport d’equip com és l’hoquei, fan de Lluís Teixidó un dels mitjos més cotitzats del panorama actual. A més, té una bona arribada des de segona línia, el que es tradueix en facilitat per veure porta. Es tracta doncs d’un jugador important de cara al projecte futur del FC Barcelona Sorli Discau.

Octavi Tarrés: Octavi Tarrés destaca principalment per la seva col·locació sota els pals, la seva intel·ligència i la seva professionalitat. La seva gran arma és que posseeix un gran nivell d'autoexigència que el porta a donar el màxim de sí mateix en qualsevol situació. Tarrés té les característiques tècniques que completen l'equip blaugrana.

Aitor Egurrola: És el candau de l'actual Barça. Considerat com un dels millors porters d'hoquei patins, el "Pop" s'ha convertit en un referent pels joves porters practicants. La seva sobrietat, els seus reflexes, la seva col·locació i el seu més que demostrat esperit guanyador han fet de l'Aitor una assegurança de vida per al Barça. Egurrola, a més, va ser nomenat MVP de la Final a Quatre que l'any 2008 es va celebrar al Palau Blaugrana.

Sergi Panadero: Malgrat la seva joventut, Sergi Panadero és ja un jugador consagrat que destaca principalment per la seva polivalència sobre la pista. En 'Pana' pot jugar a qualsevol posició de la pista, ja que ofereix garanties a totes elles. La seva versatilitat i depuradísima tècnica fa que vegi la porteria contrària amb facilitat.

David Paéz: Virtuós dels patins, el "Cachi" té un gran control de l'stick i de la bola, i destaca principalment per la seva capacitat golejadora. La seva tècnica individual ha fet aixecar molts cops l'afició del Palau Blaugrana. Una de les seves principals virtuds és l'explosivitat que té als patins.

Josep María Ordeig: Jugador esquerrà, destaca la seva bona col·locació a l'eix de la defensa, on exerceix el seu domini de manera contundent. Tot i jugar a la línia defensiva, es troba còmode pujant a l'atac, on veu la porteria amb facilitat. El xut de pala és una de les seves especialitats. Jugador intel·ligent, el seu caràcter i col·locació l'han permès liderar l'equip quan aquest més ho ha necessitat.

Jordi Adhroer: Jordi Adroher és un jugador molt fi i tècnic. Té un xut potent i precís. Malgrat haver patit una sèrie de lesions, el cert és que el bo i millor del davanter s’ha fet palès a la temporada 2008/09 en què ha estat el màxim golejador de la fase regular de l’OK Lliga i s’ha quedat a una diana del líder en el còmput global en el play-off

Reinaldo García: Reinaldo García, 'Nalo', és un jugador físic, molt fort al darrere i amb els trets d’un bon defensor. L’exjugador del Liceo és un molt bon patinador i un jugador a qui li agrada molt portar la pilota. Des de la vessant de defensor l’argentí és capaç d’anul·lar el davanter contrari. I els seus dots de conductor també fan que pugi línies i es converteixi en un mig, incorporant-se a l’atac amb solvència i perillositat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario