martes, 8 de junio de 2010

Final ACB





El Regal F.C Barcelona es classifica per la final dels play-off de l’ACB


Des del dijous 20 de maig fins a l'inici de juny, els millors equips i jugadors de bàsquet d'Espanya s’enfrontan pel títol de campió per demostrar el seu poder. Després d’una meravellosa temporada del Regal F.C Barcelona, liderat per Xavi Pascual, amb trofeus com la Copa del rei i l’eurolliga ara te la oportunitat de sortir campió.
Els Play Offs ACB 2010 pel títol porten el moment culminant, d'un tots contra
el favorit. No obstant això, al contrari del que va passar en la Copa, aquesta vegada els duels seran molt més durs, llargs i replets d'emoció, i per què no, d'alguna que altra sorpresa.
Un cop aconseguit el lideratge de la fase regular de la lliga amb només tres derrotes, el Regal F.C Barcelona afronta la seva tercera final de la Temporada, després de superar a Gran Canaria i l’ Unicaja de Màlaga. La final es jugarà contra el Caja Laboral, que després de tota la temporada està adquirint el seu millor joc de tota la temporada.
Caja Laboral va superar a un enfonsat i desesperat Madrid, després de forçar el 5é partit. Joan Plaza amb el seu nou nou equip ,Cajasol, li va tenir que veure-se-les amb el seu ex-equip. Aquest enfrontament va ser un dels més durs en les semifinls dels play-off i al final va sortir gunyador el Cajasol. En l’ Euroliga el Real Madrid també va demostrar que es molt irregular i amés només en alguns moments podien contenir al Barça.



Els blaugranas, encara que són els campions d’europa no haurien de confiar-se, perque el rival que l’espera es sens dubte el duel més igualat d'aquest Play Off. Qualsevol dels dos, al seu màxim rendiment, pot ser favorit per a guanyar. El desgast, pot ser aquesta sigui la principal debilitat dels equips.
Comença la recta final i el Regal F.C Barcelona ho pot guanyar tot, i es podria dir que contemplara una temporada gairabé perfecte.

La final es jugara al millor de 5 començant el dia 10 de Juny al palau blaugrana, de manera que si el Regal F.C Barcelona guanya es posara amb el camp a favor.






No hay comentarios:

Publicar un comentario